hr en

Spremnik za male dijelove s mogućnošću slaganja serije Zeus

Šifra: IMIZE...

Spremnici za male dijelove koji se mogu slagati

Serija kutija Zeus zadovoljava najzahtjevnije potrebe za držanjem robe, rukovanjem i skladištenjem. Upravljive, lagane i lake za čišćenje zahvaljujući svojoj savršeno glatkoj unutrašnjosti. Kutije imaju čvrst rub koji omogućuje stabilno i sigurno slaganje. Mogućnost slaganja u kombinaciji s velikim kapacitetom pohrane rezultira idealnom iskorištenošću prostora.


Dostupno u 3 opcije:

  • glatko dno
  • rebrasto dno
  • dno rebrasto pod 45° s prečkom


Standardno dostupan u 5 boja

Cijeli asortiman predstavlja pet različitih boja, kako bi se bolje klasificirali različiti predmeti i brzo identificirali materijali.


Kutije se mogu slagati zahvaljujući bočnom ojačanju na dnu koje omogućuje slaganje ZEUS kutija uz maksimalnu sigurnost čak i kada su potpuno napunjene. Podizanje i transport omogućuju udobne ručke koje omogućuju brzo držanje čak i s rukama u rukavicama.

Kutije savršeno pristaju na palete, a zahvaljujući ravnom dnu mogu se transportirati sustavima s valjcima ili trakama. Građa je tako adekvatno zaštićena i lako dostupna.


Kutije ZEUS dizajnirao je i proizveo iMilani kako bi racionalno odgovorio na potrebe višestrukog skladištenja i rukovanja malim dijelovima i malim komponentama u tvrtkama. Pažljiv odabir sirovina u kombinaciji s pomnim proučavanjem strukture omogućili su dobivanje proizvoda najviše kvalitete.


Dostupne dimenzije pogledajte ovdjeKupite