hr en

ESD spremnici

ESD spremnici

ESD vodljive plastične kutije za rukovanje elektroničkim pločama i komponentama.

Plastične kutije za elektroniku

Vodljive plastične kutije Elektroničke kutije ESD (Electro Static Discharge) omogućuju sigurno skladištenje i transport osjetljivih elektroničkih komponenti. Vodljivi polipropilen je visokokvalitetni plastični materijal, savršen za zaštitu od elektrostatičkog pražnjenja. S ESD spremnicima moguće je jamčiti pouzdano upravljanje vrlo osjetljivim elektroničkim komponentama, značajno smanjujući štetu i otpad tijekom proizvodnje. Antistatički plastični materijali nude mnoge prednosti u odnosu na druge materijale, uključujući lakoću, jednostavnost obrade i otpornost na trošenje.

ESD vodljive plastične elektroničke kutije za rukovanje elektroničkim pločama i komponentama su kutije standardnih euro veličina usklađene s euro formatima.

Ove kutije dostupne su i s ESD razdjelnicima - ESD spremnici serije Athena mogu se opremiti razdjelnim kutijama i češljastim razdjelnicima kako bi se olakšalo sigurno skladištenje i dijeljenje osjetljivih elektroničkih komponenti. Također su izrađene od plastike, dostupne su u 5 visina; pregrade imaju proreze postavljene na udaljenosti od 20 mm, što omogućuje racionalnu i raznoliku podjelu unutarnjeg prostora kutija prema potrebama.


Poklopci od vodljivog materijala i drugi pribor također su dostupni kako bi ESD kutije bile što funkcionalnije.