VITLO ELEKTRIČNO BESKONAČNO, MODEL YaleMtrack

Šifra: YALEMTRACK...

Nova YaleMtrac ® beskonačna vitla donose novu razinu svestranosti dobro poznatoj obitelji Yale dizalica. Uz vrhunski dizajn koji omogućuje pokretanje vitla vertikalno, pod kutom i vodoravno, YaleMtrac ® pruža optimalnu učinkovitost i fleksibilnost za širok izbor primjena. Također ima neograničenu duljinu čeličnog užeta tako da nema ograničenja visine podizanja. Patentirana Mtrac-ova * dvosmjerna značajka podizanja pomaže u osiguravanju učinkovitog rada, omogućujući rukovatelju da premjesti nazivno opterećenje na oba otvora za uže uz dodatak opcionalne kuke za teret na mrtvoj strani užeta.

YaleMtrac ® je također kompaktan i lagan i jednostavan za transport, s ergonomskom ugrađenom ručkom za nošenje.

YaleMtrac ® je također dizajniran za jednostavnu instalaciju, a sadrži sve potrebne veze za brzi rad i pokretanje. Vitlo se isporučuje standardno s nekoliko točaka montiranja na kućišta koja omogućuju različite položaje ugradnje, ovisno o potrebama i mogućnostima korisnika. Zbog velike fleksibilnosti, YaleMtrac® je idealan za upotrebu u raznim industrijama i primjenama, uključujući održavanje i montažu, rad u građevinarstvu, vjetroelektrane, vodna postrojenja, elektrane i mnoge druge sektore koji zahtijevaju visoku razinu mobilnosti i učinkovitosti.

Brošura YaleMtrack

Video prezentacija


Kupite

STANDARDNE KARAKTERISTIKE

Nosivost 66 kg do 500 kg s jednostrukom sajlom (do 1000 kg u izvedbi s dvostrukom sajlom, - opcija).

Upravljačke komande (stupanj zaštite kućišta IP65) povezan je putem upravljačkog kabela.

Standardni kabel za napajanje ima duljinu od 1,0 m i opremljen je CE priključnim utikačem (ili Schuko-utikačem).

Nisko naponske komande 42 V  

Ergonomska ručica za nošenje odlikuje se udobnim plastičnim rukohvatom.

Montažne noge pričvršćene na kućištu za jednostavno postavljanje.

Standardni radni naponi od 400 V, 3-ph, 50Hz ili 230 V, 1-ph, 50Hz.

Pocinčano čelično uže velike gustoće dugačak je 10 m (prom. 6,5 mm) i ima sigurnosnu kuku na jednom kraju, kao i zaobljeni, plastificirani vrh na labavom kraju.

Dvije opružne odbojnice s podešavajućim prstenima mogu se pričvrstiti na žičano uže kako bi se postavili granični prekidači i za kretanje prema gore i prema dolje.