Store Van razdjelnici za kutije i ladice

Store Van razdjelnici za kutije i ladice

STORE-BOX DIVIDER je novi sustav razdjelnika za STORE-BOX kutije i STORE VAN ladice, dizajniran za još praktičniju mobilnu pohranu u vašem komercijalnom vozilu. Uredno čuvanje alata i malih dijelova više neće biti problem, zahvaljujući kombinaciji plastičnih spremnika i metalnih razdjelnika koji se savršeno uklapaju u bilo koju točku ladice ili kutije, u količinama koje se mogu mijenjati prema potrebama.


Modularna priroda inovativnog sustava podjele Storea Van predstavlja veliki korak naprijed u poboljšanju učinkovitosti i optimiziranju organizacije u skladištenju malih dijelova i alata koji su po potrebi lako prenosivi, svaki u svojem odjeljku, od ladice do kutije.

U cijeloj Europi, samo Store Van i vrlo malo drugih proizvođača opreme za komercijalna vozila distribuiraju proizvod koji štedi korisniku najmanje 70% vremena potrebnog za organizaciju malih dijelova.


Proizvedeni u različitim bojama i veličinama, a dostupni su za različite vrste ladica, razdjelnici se mogu kombinirati u 180 različitih kombinacija. Pregledajte katalog Dividers i istražite kombinacije koje se nude za različite vrste kutija i ladica.

https://www.storevan.com/en/dividers-van-tool-cases-drawer/


U ovoj kategoriji još nema proizvoda