hr en

DIZALICA LANČANA POLUŽNA PT-A - NOVO!

Objavljeno: 15.02.2022
DIZALICA LANČANA POLUŽNA PT-A - NOVO!

Yale PT-A daljnji je razvoj naše provjerene PT ručne dizalice za svakodnevnu upotrebu, posebno u ekstremnim uvjetima.

Karakteristike:

- Manji napor na ruci zbog optimiziranog omjera prijenosa i poboljšanog ležaja u poklopcu kućišta.

OSIGURANJE OD PREOPTEREĆENJA - I danas se koristi teretna kočnica, temeljena na principu patenta Thomasa Westona iz 1875.

ROBUSNO KUĆIŠTE OD ČELIČNOG LIMA - Podnosi upotrebu u otežanim uvjetima, čak i na otvorenom.

POUZDANA VODILICA ZA TERETNI LANAC - Teretni lanac se kreće na kotaču teretnog lanca i dodatno je osiguran od slučajnog iskliznuća preko provjerene vodilice teretnog lanca.

GUMENA ​​PROTUKLIZNA RUČKA - Udoban gumeni rukohvat pruža dodatnu zaštitu od klizanja.

- GLATKO OTPUŠTANJE LANCA - Brzo pričvršćivanje tereta ili provlačenje kroz teretni lanac (na strani kuke), čak i pri rukovanju jednom rukom. Konstrukcija ručice mjenjača sprječava slučajno otključavanje pod opterećenjem. Završni dio lanca omogućuje jednostavno i sigurno hvatanje lanca za pozicioniranje u načinu otključavanja i sprječava prodiranje lanca u kućište i blokiranje uređaja.

- POVEĆANA ZAŠTITA OD KOROZIJE - Vodilica lanca, strugač lanca i dijelovi kočnice su pocinčani i žuto kromirani, što osigurava dodatnu zaštitu od korozije za rad u teškim okruženjima.

LAGANO ODRŽAVANJE ROTIRAJUĆE KUKE - Kovane kuke za podizanje i teret izrađene od visokolegiranog kaljenog čelika otpornog na starenje otvaraju se bez lomljenja pri preopterećenju. Novo dizajnirani osigurač sprječava njegovo iskliznuće u stranu i tako osigurava sigurno rukovanje teretom.


Komentari