GHIBLI pometači

Objavljeno: 17.06.2020
GHIBLI pometači

NOVO U PONUDI IZ GHIBLIJA!

Ghibli & Wirbel povećava svoju ponudu i uvodi novu obitelj proizvoda: strojevi za pometanje.

Asortiman mašina za metenje Ghibli & Wirbel savršen je za postizanje vrhunskih performansi čišćenja radeći uz minimalne napore i na udoban i siguran način.

Dva ručna gurajuća modela, HS M 80 (ručni pogon) i HS MT 80 (mehanički trakcijski pogon), i jedan vozni motorni s sjedalom, HS R 110,  su izuzetno praktični, pouzdani i čvrsti uređaji za pometanje izrađeni kako bi zadovoljili različite potrebe čišćenja.

HS M 80 je mali ručni pometač, na guranje, opremljen inovativnim sustavom DUAL SWEEPING MODE (DSM), idealan za čišćenje prostora do 1000 m², kao što su prilazi, vrtovi, sportski objekti i zajednički prostori stambene zgrade. BC verzija opremljena je baterijom i punjačem

HS MT 80 je praktičan i čvrst ručni pometač s mehaničkim trakcijskim pogonom, idealan za čišćenje srednjih i malih površina. Zahvaljujući velikoj širini čišćenja i produktivnosti od 3120 m² / h, ovaj stroj jamči izvrsne performanse pri čišćenju. BC verzija opremljena je s ugrađenim punjačem za baterije i baterijama (12V).

HS R 110, je kompaktni stroj za pometanje koji je sa svojom visokom produktivnošću (6050 m² / h) i velikom širinom čišćenja,  idealan za čišćenje srednjih i malih površina, čak i onih sa uskim prolazima. 


Komentari