LAKE POLICE ZA DOSTAVNA VOZILA

Objavljeno: 12.10.2018
LAKE POLICE ZA DOSTAVNA VOZILA

NOVO u programu STOREVAN opremanja lakih dostavnih vozila !

LAKE POLICE ZA DOSTAVNA VOZILA! Za ugradnju u vozila ekspresnih kurira, kao što su GLS - DHL - UPS - SDA, profesionalnih servisa za paketnu distribuciju, ili pak malih prijevoznih tvrtki koje dostavljaju robu pakiranu u plastičnim ili kartonskim spremnicima/kutijama, Store Van predstavlja Laku policu, asortiman sklopivih polica treće generacije.

                          

Sustavi lakih polica testirani su dugi niz godina na tisuće vozila koje koriste ekspresni kuriri s izvrsnim rezultatima u smislu čvrstoće i pouzdanosti. Dostupne u različitim duljinama i prilagodljive kako bi odgovarale potrebama kupca, ove sklopive police mogu se koristiti za optimizaciju i znatno povećanje iskoristivosti prostora. Sustav  stalaža za postavljanje lakih polica dopušta postavljanje do 6 visina polica u visinu i također dopušta dodavanje "airlines" vodilica za fiksiranje tereta sa trakama i teleskopskim šipkama,kako bi prijevoz robe bio potpuno siguran.


Dizajniran za transport kontejnera i kutija s standardnim europskim mjerama (400 × 300 mm i 600x400mm), raspoloživi raspon lakih polica za kombi vozila savršeno zadovoljava potrebe za prijevozom zamjenskih dijelova za vozila, električnih kućanske aparate, pribora za jelo i posuđe npr. catering servisi itd.

Prednosti sustava lakih polica:

- 6 polica u visinu, nosivost do 120 kg, sustav ovjesa bez čeličnih žica ili traka, idealno za transport dugačke robe, pogodan za sve kutije sa standardnim europskim mjerama, perforacije na policama za postavljanje i pričvršćivanje aluminijskih (50 mm) ili lučnih (300 mm) razdjelnika, mogućnost podešavanja ili dodavanja polica po visini u koraku od 38 mm, (bočni nosači u perforiranim stupovima), bez oštrih kutova na svim rubovima i provrtima, premaz polica od poliesterskog praha - postupak fosfo-odmašćivanja i premaza u kataforezi (tehnologija koja se široko primjenjuje u automobilskoj industriji) kako bi se omogućila bolja otpornost na korozijui kemijske tvari, mogućnost umetanja protusklizne gumene podloge.

Komentari