hr en

CORDLESS ALLIANCE SYSTEM, BATERIJE ZA ELEKTRIČNE ALATE

Objavljeno: 21.01.2022
CORDLESS ALLIANCE SYSTEM, BATERIJE ZA ELEKTRIČNE ALATE

20 BRENDOVA, 200 BATERIJSKIH ALATA, 1 BATERIJA

Cordless Alliance System (CAS) grupa je vodećih marki električnih alata, nudi vam veliki izbor moćnih strojeva. Možete jednostavno kombinirati 18V punjive baterije i punjače zajedno. Sveobuhvatni sustav naglašava održivost i omogućuje vam da uvelike smanjite broj punjivih baterija u vašoj tvrtki.

100% kompatibilan

Sve radi s istom baterijom: strojevi na baterije od 18 V, punjive baterije i punjači od bilo koje marke. Jasna prednost u cijeni zahvaljujući višestrukoj upotrebi postojećih punjivih baterija. Bez obzira radi li se o Li-Ion ili LiHD tehnologiji, 2,0 Ah, 4,0 Ah, 5,2 Ah, 5,5 Ah, 8,0 Ah ili 10,0 Ah.

Dvostruko veća sloboda

CAS znači da ne morate ovisiti o kabelima. Možete koristiti strojeve iz različitih proizvođača s jednom punjivom baterijom.

Vodeća tehnologija punjivih baterija

CAS predstavlja sofisticirani sustav punjivih baterija na koji se možete osloniti bilo da se radi o standardnim ili posebnim primjenama.

Električni alati TRUMPF koriste najmoćniji sustav punjivih baterija na svijetu iz metaboa i stoga su partner Cordless Alliance System (CAS). Strojevi za baterije od 18V LiHD 100% su kompatibilni sa svim 18V punjivim baterijama i punjačima svih CAS partnera. Nudimo i proizvode s pogonom od 12 V, pružajući optimalnu kombinaciju kompaktnosti, težine i performansi za vašu određenu primjenu. Baterije od 12 V kompatibilne su unutar svoje klase napona – također s CAS partnerskim strojevima klase 12 V.

Video TRUMPF/CORDLESS ALLIANCE SYSTEM

Komentari