hr en

NOVO IZ GHIBLI & WIRBELA - INDUSTRIJSKI USISAVAČ TOOL PRO WDA 40 H AS,

Objavljeno: 09.09.2021
NOVO IZ GHIBLI & WIRBELA - INDUSTRIJSKI USISAVAČ TOOL PRO WDA 40 H AS,

Čvrst i snažan,  velikog kapaciteta, usisavač za mokro i suho usisavanje, odobren za prašinu H klase. Posebno je dizajniran za rad u okruženjima visokog rizika koje karakterizira prisutnost plijesni, patogena i kancerogenih prahova (poput azbesta, kobalta, nikla, olova).

Kompaktan i upravljiv, TOOL PRO WDA 40 H AS idealan je za uporabu u industrijskim okruženjima, u obrtničkim radionicama  i na gradilištima. Inovativni NonstopVAC! sustav, zahvaljujući automatskom čišćenju glavnog filtra kroz obrnuti protok zraka, osigurava stalno usisavanje i značajno smanjuje vrijeme zastoja, omogućujući rukovatelju da radi bez prekida, zadržavajući visoke performanse usisavanja.

Maksimalna učinkovitost filtriranja (99,995 %) zahvaljujući HEPA ulošku, ugrađenom u stroj. Opremljen utičnicom za električni alat (maksimalna snaga 2400 W) i COMBI kompletom za povezivanje pneumatskog pribora (opcija) koji osigurava radni tlak do 10 bara. Stroj se može uključiti ručno ili automatski (kontrolirano spojenim alatom), a moguće je i pokretanje usisavača izravno s fleksibilnog crijeva zahvaljujući kompletu za daljinsko upravljanje (opcija).

PRO WDA 40 H AS dostupan je s isporučenim antistatičkim priborom za zaštitu od elektrostatičkog naboja koji se može pojaviti tijekom rada.

Komentari