NOVO! SKLOPIVE PLASTIČNE KUTIJE - SERIJA KRONOS

Objavljeno: 27.06.2018
NOVO! SKLOPIVE PLASTIČNE KUTIJE - SERIJA KRONOS

KRONOS sklopivi spremnici posebno su dizajnirani i izrađeni kako bi znatno smanjili iskorišteni prostor kada nisu u uporabi i kada se prevoze prazni.

Smanjenje volumena do 80% omogućuje znatne uštede u pogledu skladištenja i troškova rukovanja. Izrađene od visoko kvalitetnog polipropilena, KRONOS sklopivi spremnici imaju čvrste preklapajuće stranice i vanjske zidove s nekoliko rebara na kritičnim mjestima: ove strukturne značajke produljuju životni vijek spremnika. 

                      


Lagani i jednostavni za rukovanje idealni su za standardizirane palete, a zahvaljujući njihovom ravnom dnu, mogu se koristiti u svim tipovima valjkastih transportera, pokazujući se izuzetno fleksibilnima za unutarnje rukovanje.

Sklopivi spremnici serije KRONOS biti će dostupni u dimenzijama 400 x 300 x 220 mm, 600 x 400 x 220 i 600 x 400 x 320 mm.

                                                    

Verzija s pojačanim dnom je također dostupna na zahtjev. Ako nisu u uporabi, mogu se sklopiti i pohraniti, pri čemu zauzimaju vrlo malo prostora. Sklopljeni spremnici dostupni su i s poklopcem sa šarkama pričvršćenima na dulju stranicu; opremljeni su praktičnim nosačem deklaracije i prikladnim ručkama za lagano rukovanje. Poput svih polipropilenskih kutija, i ovi se sklopivi spremnici također mogu potpuno reciklirati.

   

Napomena! Do isteka zaliha starih serija sklopivih spremnika serije NETTUNO isti se prodaju po sniženim akcijskim cijenama !Komentari