DISTRIBUCIJA I SERVIS TRUMPF POWER TOOL TROJEVA

Objavljeno: 05.01.2020
DISTRIBUCIJA I SERVIS TRUMPF POWER TOOL TROJEVA

obavještavamo sve sadašnje i buduće kupce da je od 01.10.2019. poduzeće "MedioTehna" d.o.o. generalni zastupnik i distributer TRUMPF  POWER TOOLS proizvodnog programa vodećeg proizvođača električnih alata za obradu metala TRUMPF Grüsch AG iz Švicarske, a za područje republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

TRUMPF Grüsch AG je tržišni lider u proizvodnji strojnih alata, laserske tehnologije, industrijske elektronike i električnih alata. Proizvodnja visokokvalitetne opreme za obradu metala i inovativni razvoj u TRUMPF-u su u kontinuitetu prisutni od 1923. godine.

Poduzeće "MedioTehna " d.o.o. vrši distribuciju  prodaju nove i rabljene opreme - električnih i baterijskih alata, potrošnih (noževi, žigovi, matrice) i svih ostalih rezervnih dijelova, a u našem poduzeću također radimo i redovne servise i popravke TRUMPF Power Tools opreme i alata za sve stranke na području Hrvatske, BiH i Crne Gore, kao i potrebnu tehničku podršku.

Power Tools linija električnih i baterijskih strojeva je specijalno razvijene za specifične zadatke poput rezanja, spajanja ili oblikovanja rubova limova i ploča u područjima primjene kao što su čelične i metalne konstrukcije, krovne i građevinske obloge, grijanje/ventilacija/klimatizacija, automobilske redionice, proizvodnja kontejnera i strojeva, uklanjanje i demontaža spremnika i sličnim.

TRUMPF Grüsch AG nudi za sve alate iz ovog programa uz standardnu garanciju i produženu garanciju na rok od 5 godina, uz uvjet da je alat kupljen kod ovlaštenog distributera i nakon toga u roku od 4 tjedna od dana kupnje registriran putem internet obrasca dostupnog na web stranici proizvođača: http://www.warranty-powertools.trumpf.com/ . 

Pozivamo Vas da nam se za sve potrebne informacije, pitanja i pomoć pri odabiru opreme TRUMPF Power Tools alata s povjerenjem obratite, na sve Vaše upite odgovorit ćemo stručno u najkraćem mogućem roku.

 


Komentari