hr en

NOVI KATALOG FAMI IDEAONE 2024.05

Objavljeno: 21.04.2024
NOVI KATALOG FAMI IDEAONE 2024.05

Izdanje .05 Ideaone kataloga 2024 je stiglo i prepuno je inovativnih i novih rješenja!


S više od 2800 ex-stock proizvoda, novi katalog Fami IDEAONE savršeno je mjesto za brzo i potpuno istraživanje kompletnog asortimana Fami ex-stock industrijskog namještaja. Raznolikost namještaja odabrana je nakon pomne analize našeg asortimana proizvoda, kako bismo identificirali najzanimljivije i najčešće tražene artikle za tržište.

Osim toga u novom katalogu možete vidjeti i neke od novih proizvoda:

Skladišne kutije AIR: plastični spremnici za odlaganje koji se mogu slagati jedna na drugu i ugnijezditi jedna u drugu dok su prazne za optimizaciju prostora u transportu i skladištu;

                    


Skladišne kutije RK Box AIR: plastični spremnici za police koji se mogu složiti i ugnijezditi, te ne zahtijevaju stražnje graničnike kada se skladište na policama, osim toga nude dodatke poput razdjelnika, prednjeg prozora i pokopca;


Sustav polica ST: poznata serija modularnih polica sada dopunjena novim riješenjima, prilagodljiva najrazličitijim potrebama u skladištenju.

System ST su metalni polični regali koji se lako sastavljaju, čvrsti su i imaju veliki kapacitet. Modularna struktura omogućuje stvaranje brojnih riješenja s promjenjivim širinama i različitim konfiguracijama. Osnovna verzija skladišnog regala s  policama pregradama i separatorima proširena je i moguće ju transformirati u različite varijante, npr. stalak za gume, dinamički skladišni regal s kosim policama, ili nagibnim okvirima s tračnicama ili valjcima, kao i različite varijante regala za sitne dijelove.


IDEAONE KATALOG 2024.05


Vrijedi od 01/04/2024 do 31/01/2025


Komentari