hr en

GHIBLI KOMBINIRANI STROJEVI ZA PRANJE I USISAVANJE

Objavljeno: 25.06.2021
GHIBLI KOMBINIRANI STROJEVI ZA PRANJE I USISAVANJE

Velike površine zahtijevaju pouzdane strojeve opremljene inovativnim tehničkim značajkama, kako bi se osigurala visoka kvaliteta čišćenja u konkurentnim uvjetima. Ghibli & Wirbel-ovi sušači za čišćenje, Racer, Ranger i Runner, karakteriziraju zapanjujuće značajke koje osiguravaju maksimalnu pouzdanost i učinkovitost u bilo kojem okruženju i uvjetima. Visoka kvaliteta komponenata i kombinacija intuitivnih kontrola i izuzetne upravljivosti pomažu u upravljanju bilo kojom vrstom posla uz vrhunsku produktivnost i vrijeme rada.

Sa dva nova modela RANGER i RACER Ghibli & Wirbel zaokružio je ponudu sjedećih strojeva za pranje i čišćenja.

Kompaktne dimenzije i ekstremna upravljivost omogućuju Raceru da bez problema radi čak i u najužim i pretrpanim prostorima, poput hodnika, prolaza između regala i šaltera supermarketa, izbjegavajući prepreke na brz i učinkovit način.

Ranger R 115 je sjedeći perač/sušač dizajniran za čišćenje u srednjim i velikim prostorima, koji kombinira visoke performanse s ergonomijom i maksimalnom udobnošću za rukovatelja.

Različiti modeli, kapaciteta 85 i 115 litara, s različitim širinama čišćenja (650 i 750 mm za Racer i 750 i 850 mm za Ranger) posebno su dizajnirani da osiguraju najbolje rezultate čišćenja.


Komentari